Zveme Vás na Adventní neděli s Betlémským světlem

Zveme Vás na Adventní neděli s Betlémským světlem

S velkým nadšením navazujeme na tradici prosincové Adventní neděle s Betlémským světlem po dlouhé vynucené covidové pauze. Naposledy jsme se při této příležitosti potkali v roce 2019. Dlouhá doba. Jak ohromně se od té doby změnil svět, i my. Tak prosíme, dejte si termín 18/12/2022 do kalendáře, velmi se na Vás těšíme!

Program ve 13:30 zahájí svým vystoupením děti z místní mateřské školky, na které naváže loutkové divadélko Štěpána Volného s pohádkou Perníková chaloupka. Otevřeme prodejní výstavu obrazů Martina Žalmana, jejíž výtěžek směřuje ve prospěch Hospice Dobrého Pastýře. Po vystoupení hudebního a tanečního oboru ZUŠ Vás pozveme na autorské čtení Kláry Gočárové. Ve čtvrt na pět slavnostně rozsvítíme Betlémské světlo, vyslechneme slovo duchovního Daniela Hottmara, hudbu Scholy z Pyšel a vypustíme lampionky štěstí.

Po celé odpoledne bude probíhat vánoční jarmark, dobročinný bazar knih a oblečení a kreativní dílny – korálkování, malování na sklo, výroba skořápkových svíček. Nezapomeňte se také zastavit v našem vánočním fotokoutku…

Neděli ukončíme v 18:00 benefičním koncertem v čerčanském kině, bude nám ctí přivítat vokální seskupení Mammas&Mammas a houslovo-harfové Kvarteto 2+2. Koncert byl již vyprodán. Děkujeme za podporu akce Nadaci Divoké Husy a obci Čerčany.