Mimořádná… taková byla letošní Adventní neděle s Betlémským světlem v Hospici Dobrého Pastýře

Mimořádná… taková byla letošní Adventní neděle s Betlémským světlem v Hospici Dobrého Pastýře

Byla jiná, byla větší, a hlavně byla kouzelná…jak jinak si vysvětlit, že se několikadenní déšť zastavil dvě hodiny před začátkem akce, sluníčko ohřálo vzduch na neuvěřitelných 14 stupňů a půl hodiny po ukončení venkovních aktivit se spustil liják? To přeci není náhoda, ale kouzlo, které provázelo celé nedělní odpoledne i večerní adventní benefiční koncerty v čerčanském kině.

Návštěvníci, kterých letos do hospice zavítalo rekordní množství, se bavili skvělým programem, dle spotřeby jídla a svařeného vína hádáme, že jim u nás chutnalo, oblékli se do nového, pořídili krásné dárky, vyrobili si milé drobnosti, během předvánočního shonu se na chvíli zastavili, rozjímali, odnesli si Betlémské světlo. Ti, kteří se přišli podívat na večerní koncerty, byli svědky kolektivního okouzlení, jež způsobili zpěvačky z Mammas&Mammas, Jiří Stivín, Matěj Štěpánek a Martin Zbrožek.

Srdečně děkujeme partnerům akce OSA (Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z.s.), obcím Čtyřkoly, Nespeky a Čerčany a všem, kteří se na její přípravě a průběhu podíleli, letos to bylo náročnější než obvykle a bez pomoci dobrovolníků bychom její organizaci jen stěží zvládli.

A děkujeme Vám všem, našim milým hostům, pomohli jste nám vytvořit neopakovatelnou atmosféru a svými nákupy a dary přispěli do našeho rozpočtu nádhernou částkou 97.515 korun.  DĚKUJEME