Startuje páté pokračování oblíbených aktivizačních kurzů pro seniory

Startuje páté pokračování oblíbených aktivizačních kurzů pro seniory

Již koncem měsíce únor se uskuteční první lekce pátého cyklu aktivizačních kurzů pro benešovské seniory starší 65-ti let „Reminiscenční odpoledne aneb cvičíme paměť, aby nás (víc) poslouchala“.

Aktivizační program TŘI, o.p.s. navštěvuje rok od roku a kurz od kurzu stále více zájemců, v roce 2019 jich bylo už 124. Není se co divit. Nálada, která tam panuje, je vždy fantastická a program, který si aktivizační pracovnice připravují, baví opravdu všechny. Na své si přijdou ti, kteří baží po luštění rébusů a hádanek i ti, kteří si chtějí jen prostřednictvím retro-kvízů zavzpomínat na svá mladá léta, ale i tací, kteří chtějí strávit příjemné chvilky ve společnosti svých vrstevníků, popovídat si u kávy o svých radostech i starostech nebo si jen společně zazpívat, číst, tvořit.

Těšíme se jak na seniory, kteří se zúčastnili kurzů v minulosti, tak na nové tváře. Vybrat si můžete ze dvou paralelních kurzů. Pondělní bude probíhat ve společenské místnosti DPS na Malém náměstí a startuje 9. března anebo páteční v Klubu seniorů v DPS v ulici M. Kudeříkové, jehož první lekce proběhne už tento pátek 28. února. Díky finanční podpoře města Benešov jsou aktivizační kurzy pro seniory zcela zdarma.