The Loser(s) pro Hospic Dobrého Pastýře

The Loser(s) pro Hospic Dobrého Pastýře

The Loser(s) budou! Přijďte! Nemůžete? Podpořit benefiční akci Hospice Dobrého Pastýře lze i nákupem virtuální vstupenky :).

Sobotní večer s magickým datem 10/10/2020 přímo vybízí k dobrému skutku. Přijďte v 19:00 do KD Karlov v Benešově zhlédnout fenomenální představení novocirkusového seskupení Losers cirque company ve prospěch Hospice Dobrého Pastýře.

Volných vstupenek je ještě dostatek, vyčkávali jsme, jak se situace vyvine, jakou měrou pravidla zpřísní a zda budeme moci zrealizovat to, co jsme původně plánovali už na jaro letošního roku. Drželi jsme nízkou kapacitu, abychom případně dostáli nutných opatření. Budeme rádi, pokud nám výtěžek benefičního představení pomůžete vylepšit.

Opravdové vstupenky v ceně 450 Kč a 390 Kč jsou v prodeji v Turisticko-informačním centru, Masarykovo nám. 230 v Benešově, tel. 737 205 534 nebo online v síti Ticketporatal ZDE. Pro děti a mládež do 18 let a studenty nabízíme zvýhodněné vstupenky za 250 Kč! Přijďte si pro ně osobně, nebo si je rezervujte telefonicky přímo v Turisticko-informačním centru Benešov (Masarykovo nám. 230, tel.: 737 205 534).

Virtuální vstupenky jsou k mání zde: https://www.darujme.cz/projekt/1203621.
Výtěžek představení a Vaše příspěvky budou použity na výstavbu Centra Péče Čerčany při Hospici Dobrého Pastýře, jehož provoz plánujeme zahájit již na podzim 2022.Děkujeme!

Videoupoutávku k představení sledujte ZDE.

Těšíme se na Vás!