DĚKUJEME

Krásný dobrý den z Hospice Dobrého Pastýře, přátelé.

Dovolte, abychom vám co nejsrdečněji poděkovali za podporu, kterou jste nás v posledních dnech zahrnuli. Do dárcovské výzvy na podporu našeho domácího hospice, jehož posláním je pečovat o nevyléčitelně nemocné pacienty v poslední fázi jejich onemocnění bez ohledu na jejich věk, sociální status či finanční možnosti, se vás zapojilo téměř 3500. Se svými dary nám posíláte i nádherné vzkazy, slova díků a uznání, cítíme tak silnou podporu, jako ještě nikdy dosud.

Součet darů ještě není zcela uzavřený, ale už v tuto chvíli víme, že překročí 1,75 milionu korun. Právě jste nám pomohli zajistit částku, která nám každoročně v rozpočtu domácího hospice chybí, to je ohromné! Neumíme si představit lepší závěr tolik náročného a pochmurného roku.

Možná vás překvapí, že kampaň, která vás oslovila, není z naší „kuchyně“. Celou ji vymyslel a společně se svým bratrem zrealizoval jeden nadšenec, jehož příběh, motivaci i přípravu této iniciativy s vámi sdílíme prostřednictvím Dobrého blogu: https://hospic-cercany.cz/blog/2020/12/23/o-smrti-se-nemluvi-o-umirani-deti-uz-vubec-ne-je-to-tabu/.

Klidné svátky vánoční přejeme vám všem lidem dobré vůle.

A ještě jednou… DĚKUJEME…