Den otevřených dveří a Restaurant day 9/10/2022

Den otevřených dveří a Restaurant day 9/10/2022

Srdečně Vás zveme na Benefiční restaurant day, který pořádáme při příležitosti Světového dne hospicové péče a Dni otevřených dvěří v neděli 9. října. Tento jedinečný gastro zážitek pro Vás připravujeme ve spolupráci se zkušeným pořadatelem Restaurant Day Uhříněves – Honzou Růžičkou. Pozvání přijali na dvě desítky prodejců svých domácích specialit, přijďte si pochutnat na burgrech, mexických tacos, španělských patatas bravas a tapas, tradičních koláčích i francouzských pralinkách… Z pestré nabídky si vybere opravdu každý. Ochutnávání startuje v 11:00, speciality budou dostupné do vyprodání.

Ve 12:00 vystoupí v komunitní místnosti Centra Péče Čerčany kouzelný komik neboli komický kouzelník Richard Nedvěd, vstupenky v ceně 50 Kč jsou v prodeji v DOBRObistru.

Od 12:45 startují komentované prohlídky hospice, provázet Vás bude vrchní sestra a staniční sestry 1. a 2. patra. Přijďte se k nám podívat, poslechnout si, jaké příběhy se odehrávají za dveřmi pacientských pokojů. Možná Vás překvapí, že ne všechny nutně končí smutně.

Otevřené dveře bude mít také Centrum Péče, kolegové ze sociálního oddělení Vás rádi obeznámí s našimi ambulantními, terénními a pobytovými sociálními službami, provedou Vás půjčovnou kompenzačních pomůcek. Po celý den budou pro děti dostupné atrakce, skákací hrad, malování na obličej, vyřezávání dýní.

Bližší informace a rezervace míst najdete ZDE.