DOBRYBEH.CZ aneb PŘÍ-BĚH S DOBRÝM KONCEM

DOBRYBEH.CZ aneb PŘÍ-BĚH S DOBRÝM KONCEM

Za dveřmi pokojů Hospice Dobrého Pastýře se odehrávají nejrůznější lidské příběhy. Pokoj číslo 6 je nyní svědkem příběhu velkého odhodlání. Odhodlání žít navzdory neúprosné diagnóze. Odhodlání tak silné, že se jej Lenka rozhodla demonstrovat tetováním na své předloktí.

A odhodlání je to, co nás spojuje. S Lenkou. S blízkými, kteří se rozhodnou pečovat o nevyléčitelně nemocného doma, nebo ho doprovázet zde v Hospici Dobrého Pastýře. A také s vámi. Našimi dárci a donátory. Bez vaší podpory se neobejdeme. Legislativní rámec pro sociálně-zdravotní hospicovou péči prozatím neexistuje. Každoročně jsou to miliony, které nám na pokrytí nákladů na péči chybí a musíme je hledat u drobných i větších dárců, nadací, nadačních fondů…

Odhodlání poskytovat domácí a lůžkovou hospicovou péči a každoročně hledat korunu po koruně, chce silnou motivaci. My jí máme. Důstojné, bezbolestné a netraumatizující odcházení. Dobrý konec dobrého příběhu.

Podpořte nás. Zapojte se do Dobrého běhu.

Běžte tam, kde momentálně jste prostřednictvím virtuálního běhu od 23. července do 23. srpna.

Nebo poběžte společně s námi 23. září zde v Čerčanech. Pořádáme dětské závody, rodinný běh i firemní štafetu, hlavní závod i nordic walking napříč překrásnou krajinou malebného Posázaví.

Že neběháte? Odhodlejte se. Teď. Pro nás. Pro příběhy, o jejichž dobré konce zde ze všech sil usilujeme. Příběhy o odhodlání, o očekávání, o víře, o lásce, o přátelství, o rodině. O osudu, smíření, přijetí, odpuštění. O drobných radostech. O radostných drobnostech. O nevyslovených přáních, o odvaze snít. O jedinečnosti okamžiku, o kouzle náhody, o srdci na dlani. O vděčnosti, upřímnosti, o důvěře. O pochopení a uvědomění. O trpělivosti a porozumění. O kráse doprovázení…

Financování hospicové péče je každoročně běh na dlouhou trať. Buďte nám po boku. Spoléháme na Vás. Zaregistrujte se ještě dnes na webových stránkách www.dobrybeh.cz.

Výtěžek Dobrého běhu směřuje ve prospěch péče o nevyléčitelně nemocné pacienty na transparentní sbírkový účet 530530359/2010. Děkujeme.