PODĚKOVÁNÍ

Snad proto, že se letos jeho dosavadní devítiletá pravidelná finanční podpora Hospice Dobrého Pastýře zakulatila na rovných 1.300.000 korun a její věcné dary dosáhly výše babylonské věže… chceme v posledních hodinách roku 2023 ze srdce poděkovat.

Honza a Marcelka Zenklovi nemají s naší péčí osobní zkušenost, avšak prožitky související s doprovázením svých nejbližších ano. Manželé, kteří nás neustále mile překvapují, zahrnují svou štědrostí.

Protože jim podpora regionální organizace dává smysl. A také je těší vědomí, že svými dary přispívají ke zkvalitňování námi poskytované péče.

Když se na transparentním sbírkovém účtu objeví štědrý dar od Honzy Zenkla, pokaždé s vděčným úsměvem konstatujeme: „Už to zase nevydržel…, díkybohu!“.

A když volá paní Marcelka: „Jedu kolem, stavím se, připravte vozík…“, to máme několikrát do roka Vánoce. Balíky kancelářských papírů, ručníky, elektroniku, barvy na výmalbu pacientských pokojů, zkrátka cokoliv právě potřebujeme, vykouzlí jakoby nic z kufru svého auta, usměje se a už je zase pryč…

Dobří přátelé jsou obrovským darem, klenotem. S vědomím, že máme kolem sebe Kruh přátel hospice, jejichž pravidelné příspěvky jsou pro nás tolik potřebnou jistotou a oporou, vstupujeme do nového roku nadějeplně.

Děkujeme, že Vás máme. Šťastný rok 2024…